You are here
Home > Bouw >

Kunststof kozijnen prijzen zijn ├ęcht het laagst

Een lastige vraag is altijd welke soort kozijnen nou echt de beste keuze is. Iets dat vooral de laatste jaren erg in trek is, is de keuze voor kunststof kozijnen. Hier zijn verschillende redenen voor. De grootste is nog wel de prijs. Dankzij de uitstekende isolatie die kunststof kozijnen leveren, zijn de kunststof kozijnen prijzen laag ten opzichte van andere kozijnsoorten. Kozijnen die niet goed isoleren, brengen een extra jaarbedrag op aan kosten waar velen van schrikken. Bij kunststof kozijnen hoef je hier geheel niet bang voor te zijn, als de leverancier ervan de kozijnen goed plaatst. Een tweede prijsverkleiner is het feit dat deze kozijnen geen onderhoud nodig hebben. Je hebt geen last van constante onderhoudskosten door bijvoorbeeld rotting of andere vormen van aantasting. Ook de kleur vervaagt niet over een zeer lange periode.

Opties zonder eind

Het mooie aan kunststof kozijnen, is dat je er alle kanten mee op kunt. Ze zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal kleuren en motieven, en ze zijn zeer flexibel. Daardoor zijn ze aansluitbaar aan elk raam, dus ook aan draaikiepramen, stolpramen, klapramen, schuiframen en valramen. Nog een voordeel, is dat kunststof kozijnen de mogelijkheid bieden om allerlei accessoires en andere keuzes te gaan overwegen. Zo bieden de kozijnen de mogelijkheid tot dubbel of driedubbel glas, ventilatieroosters, rolluiken, horren en nog veel meer.

Gegarandeerd veilig

Nog niet overtuigd? Er is nog een voordeel verbonden aan de keuze voor kunststof kozijnen, namelijk de verhoogde veiligheid. Kunststof kozijnen zijn namelijk zeer veilig, en voorkomen inbraak. Tegenwoordig is er aan kunststof kozijnen namelijk staal toegevoegd, wat ervoor zorgt dat de kozijnen vrijwel niet los te halen zijn. Bovendien is er bij deze kozijnen de optie om een extra slot te bevestigen, voor extra veiligheid en zekerheid.

 

 

Top