You are here
Home > Inrichting >

Besparen op schoonmaakkosten met Mattenservice

Het is niet fijn als er allerlei vuiligheden van buiten naar binnen worden gebracht. Gelukkig heb je daar door de kwaliteit van de schoonloopmatten, droogloopmatten en buitenmatten van Mattenservice nooit meer last van. Met een mat hou je een vloer namelijk altijd schoon. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld een bedrijf hebt waar veel bezoekers komen. Ook bij een evenement zijn goede matten belangrijk.

Speciale exemplaren van de Mattenservice

Bij het organiseren van een evenement komt veel regelwerk kijken. Misschien denk je ten eerste aan de gastenlijst, muziek en hapjes. Toch zijn goede matten voor de ingang net zo belangrijk. Vooral wanneer er veel bezoekers over de vloer komen bespaar je op die manier veel schoonmaakkosten. Bij de Matten service kun je namelijk terecht voor speciale exemplaren waar de vuiligheid van buiten meteen in de mat zakt. Op die manier komen viezigheden niet mee naar binnen. De schoonloopmatten, buitenmatten en droogloopmatten zijn onder andere uiterst geschikt voor een regenachtige- of sneeuwrijke dag. Bovendien is de Mattenservice een kleinschalige organisatie die regionaal opereert. Daardoor ben je verzekerd van service en kwaliteit.

Persoonlijk advies

Misschien ben je er nog niet over uit welke mat je moet aanschaffen. Voor persoonlijk advies rondom de aankoop kun je terecht bij Mattenservice. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het verhuren van matten. De organisatie richt zich naast verkoop op service en kwaliteit. Het is zelfs mogelijk om een persoonlijk adviseur op bezoek te laten komen. Deze professional vertelt je met veel plezier over de werking van de matten. Een vraag die aan de orde kan komen is of de matten af en toe gewassen moeten worden. Dit dien je zelf te beslissen. Je kunt namelijk ook met het bedrijf afspreken dat de matten regelmatig worden gewisseld. De frequentie waarin dit gebeurt is afhankelijk van de omstandigheden waarvoor het bedrijf de matten nodig heeft.

Top